Ons Team

 Ons team van directie, personeel en begeleiders van Pretpalet bestaat uit mensen die affiniteit hebben met de doelgroep en werken met veel enthousiasme en vanuit hun hart. Mensen die de doelgroep kennen en hier ervaring mee hebben. Al ons personeel is binnenkort opgeleid om te werken met de methode Geef me de 5!

Iedereen die zich op de een of andere manier zal inzetten op Pretpalet doet dat met een visie waarbij de kinderen/jongeren centraal zullen staan. Begeleiding met de hoofdletter B, wat betekent dat we ernaar streven dat de kinderen aan het eind van de dag terug kunnen kijken op een geslaagde, leerzame en vooral gezellige (mid)dag op Pretpalet. 

De directie is in handen van Karin Kuik. SKJ geregistreerd, opleiding PABO en verschillende cursussen waaronder Geef me de 5! Ze werkt alle dagen behalve de vrijdag.  Karin heeft haar cursus Geef me de 5 afgerond en de cursus Regisseur kindermishandeling en huiselijk geweld.  We zijn HKZ gecertificeerd en leerbedrijf.

Joliene Snellen is vast personeelslid. Ze heeft de opleiding maatschappelijk werk gehandicaptenzorg afgerond. Ze werkt de hele week en een zaterdag per maand. Joliene is Coach ADHD en geeft ook psycho-educatie. Daarnaast heeft ze de cursus Geef me de 5 afgerond.

Richella Bogaard heeft de opleiding jeugdzorg niveau 4 afgerond. Ze werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij is gestart in september 2018 met de opleiding Autisme Coach en in april 2019 met Geef me de 5!

Claudia Langezaal werkt voor ons als administratief medewerkster. Ze werkt op dinsdag en donderdag en is bereikbaar voor alle vragen rondom beschikkingen, facturen, registraties en andere administratieve zaken. Ze heeft een EHBO diploma.

We werken ook met ZZP’ers voor (bijvoorbeeld) het verzorgen en begeleiden van activiteiten, advies of als we een gedragsdeskundige nodig hebben, voor trauma sensitieve training en voor het inzetten van ambulante begeleiding bij gezinnen thuis.

Alle personeelsleden krijgen een cursus omgaan met agressie. Een aantal heeft BHV en binnenkort zijn er nog 2 personeelsleden die de cursus Kinder EHBO gaan volgen. 

Verder zal Pretpalet ondersteund worden door stagiaires .