Ons Team

 Ons team van directie, personeel en begeleiders bestaat uit professionals die affiniteit hebben met het werken met kinderen en jongeren en doen dit met veel enthousiasme en vanuit hun hart. Al onze begeleiders zijn opgeleid om te werken met de methode ‘Geef me de 5’ en hebben de opleiding Traumasensitief Begeleiden en Omgaan met Agressie, gevolgd. We zijn HKZ gecertificeerd en een erkend leerbedrijf.

Karin Kuik heeft in 2012 Pretpalet opgericht, en is eigenaresse en directrice. Ze werkt alle dagen behalve de vrijdag. Karin heeft de opleiding PABO en EVC afgerond en is SKJ geregistreerd. Karin heeft de cursus Regisseur kindermishandeling en huiselijk geweld gevolgd en is in het bezit van een BHV certificaat. 

Joliene Snellen heeft de opleiding maatschappelijk werk gehandicaptenzorg afgerond, en werkt als begeleider bij Pretpalet. Ze werkt Ma-wo-do en een zaterdag per maand. Joliene is Coach ADHD en geeft ook psycho-educatie. Ze is in het bezit van een BHV- certificaat en een diploma kinder-EHBO, en is ‘rots en water’ trainer.

Richella Bogaard heeft de opleiding Pedagogisch Medewerker Speciale doelgroepen, niveau 4 afgerond en werkt als begeleider bij Pretpalet. Ze werkt ma-di-do en een zaterdag per maand. Richella is coach autisme, ‘rots en water’ trainer en heeft haar diploma kinder-EHBO. Ze is ook Mind Eye Power behandelaar en heeft hier twee opleidingen voor afgerond. 

Charlotte de Heer heeft de opleiding jeugdzorg niveau 4 afgerond en heeft lange tijd in het speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs gewerkt. Ze werkt op maandag, dinsdag en donderdag heeft haar EHBO diploma. Ook is ze ‘rots en water’ trainer. 

Elena van Voorst is begonnen als stagiair bij Pretpalet en heeft haar opleiding maatschappelijk werk gehandicaptenzorg afgerond! Ze werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Ze heeft een certificaat pedagogische basiskennis, zodat ze op alle groepen mag staan.

Marjolien Hendriks-Vos werkt op de maandag, dinsdag en de donderdag op de groep. Ze heeft ook haar opleiding Maatschappelijk werk gehandicaptenzorg afgerond. Daarnaast heeft ze een certificaat pedagogische basiskennis, zodat ze op alle groepen mag staan.

De administratie is in handen van Nathalie Obst. Ze werkt op maandag en dinsdag en is bereikbaar voor alle vragen rondom beschikkingen, facturatie, registraties en andere administratieve zaken. Zij is Creatief therapeut en Mind Eye Power behandelaar. Ze is ook docent Mind Eye Power. 

Lisa Don werkt bij ons als ZZP’ er en zij is Gedragsdeskundige. Heel fijn dat we haar af en toe om raad kunnen vragen!

Er zijn regelmatig stagiaires aanwezig van diverse opleidingen die bij Pretpalet leer/ werkervaring opdoen.