Ons Team

Ons team van directie, personeel en begeleiders bestaat uit professionals die affiniteit hebben met het werken met kinderen en jongeren en doen dit met veel enthousiasme en vanuit hun hart. Al onze begeleiders zijn opgeleid om te werken met de methode ‘Geef me de 5’ en hebben de opleiding Traumasensitief Begeleiden en Omgaan met Agressie, gevolgd. We zijn HKZ gecertificeerd en een erkend leerbedrijf.

Karin Kuik heeft in 2012 Pretpalet opgericht, en is eigenaresse en directrice. Ze werkt alle dagen behalve de vrijdag. Karin heeft de opleiding PABO en EVC afgerond en is SKJ geregistreerd. Karin heeft de cursus Regisseur kindermishandeling en huiselijk geweld gevolgd en is in het bezit van een BHV certificaat.

Joliene Snellen heeft de opleiding maatschappelijk werk gehandicaptenzorg afgerond, en werkt als begeleider bij Pretpalet. Ze werkt Ma-wo-do en een zaterdag per maand. Joliene is Coach ADHD en geeft ook psycho-educatie. Ze is in het bezit van een BHV- certificaat en een diploma kinder-EHBO, en is ‘rots en water’ trainer.

Richella Bogaard heeft de opleiding Pedagogisch Medewerker Speciale doelgroepen, niveau 4 afgerond en werkt als begeleider bij Pretpalet. Ze werkt ma-di-do en een zaterdag per maand. Richella is coach autisme, ‘rots en water’ trainer en heeft haar diploma kinder-EHBO.

Charlotte de Heer heeft de opleiding jeugdzorg niveau 4 afgerond en heeft lange tijd in het speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs gewerkt. Ze werkt op maandag, dinsdag en donderdag heeft haar EHBO diploma. Ook is ze ‘rots en water’ trainer.

Elena van Voorst heeft vorig jaar stage gelopen bij Pretpalet en heeft haar opleiding maatschappelijk werk gehandicaptenzorg afgerond! Ze werkt op maandag, dinsdag en donderdag. 

De administratie is in handen van Grietje Straver. Ze werkt de ochtenden op maandag, woensdag en donderdag en is bereikbaar voor alle vragen rondom beschikkingen, facturatie, registraties en andere administratieve zaken. 

Cristel van Prooijen werkt als management- assistent ter ondersteuning van het team en werkt op maandag en woensdagmorgen.

Er zijn regelmatig stagiaires aanwezig van diverse opleidingen die bij Pretpalet leer/ werkervaring opdoen.