Ons Team

Ons team van directie, personeel en begeleiders bestaat uit professionals die affiniteit hebben met de doelgroep en werken met veel enthousiasme en vanuit hun hart. Al onze begeleiders zijn opgeleid om te werken met de methode ‘Geef me de 5’ en hebben de opleiding traumasenstief handelen en omgaan met agressie gevolgd. We zijn HKZ gecertificeerd en leerbedrijf.

De directie is in handen van Karin Kuik. SKJ geregistreerd, opleiding PABO en verschillende cursussen. Ze werkt alle dagen behalve de vrijdag.  Karin heeftde cursus Regisseur kindermishandeling en huiselijk geweld afgerond.  In het bezit van BHV certificaat

Joliene Snellen is begeleider en heeft de opleiding maatschappelijk werk gehandicaptenzorg afgerond.  Joliene is Coach ADHD en geeft ook psycho-educatie. Ze werkt de hele week en een zaterdag per maand. In het bezit van BHV certificat en een diploma kinder-EHBO

Richella Bogaard is begeleider en heeft de opleiding jeugdzorg niveau 4 afgerond en is Coach Autisme. Ze werkt de hele week en een zaterdag per maand. Diploma kinder-EHBO.

Cristel van Prooijen werkt voor ons als managment-assistent. Ze werkt op maandag, woensdag en donderdag en is bereikbaar voor alle vragen rondom beschikkingen, facturen, registraties en andere administratieve zaken. 

We werken ook met ZZP’ers voor (bijvoorbeeld) het verzorgen en begeleiden van activiteiten, advies of als we een gedragsdeskundige nodig hebben.

Er zijn regelmatig stagiaires aanwezig .